lauantai 28. helmikuuta 2015

Ubistrot

U uu uu
Jokunen viikko sitte käytiin Ubistrot-nimisessä ruokaravintolassa syömässä kavereitten kanssa. Laura - joka esiintyy myös hampurilaisblogin jaksoissa Hampurilaiset, joita en syönyt ja Perjantai!- on ollut vankkumattomasti sitä mieltä, että Ubistrot tarjoaa parhaan hampurilaisen Maltalla.

Eikä se kyllä kaukana oo!

Itse asiassa ko. hampurilainen otti piikkipaikan hetkeksi aikaa omallakin listalla. 

Ei Se Kaunein hampurilainen
Rumaha se oli mutta maukas. Ohessa tarjoiltiin sivusalaattia ja varmaan jotain säälittäviä perunoita mutta sivuutetaan nyt ne. Pihvin maku ja koostumus oli aikalailla täyden kympin arvoinen - jos nyt jotain moitittavaa haluaa löytää niin ihan aavistuksen verran kiinteämmän siitä olisi voinut tehdä.

Sämpylät oli paahdettu sopivasti niin, että ihan ohuin pintakerros oli rapea mutta sisus sopivan pehmeä. Täytteeksi laitettu juusto ja sipuli piti kivasti pakettia kasassa, sipulit olisi voineet olla aavistuksen verran enemmän kastikemuodossa että hampurilainen olisi saanut lisää kosteutta. 

Se ei kuitenkaan menoa haitannut, koska kaiken kaikkiaan kyseinen purilainen oli todella hyvä. Varmasti tulee käytä vielä uudestaan, listalla oli muutakin eri versio joten kai ne vois vaikka kaikki testata. Tollasissa vähän korkeamman tason ravintoloissa piilee hampurilaissa aina vaara, että sitä koitetaan hinata jollain ihmeen kommervenkeillä enemmän fine diningin suuntaan ja katoa rehti hampurisideologia. 
Ei se saatana millään lehtikullalla koristelemalla ja tryffelihilloa pihville sivelemällä muutu siitä mihinkään. Gourmet Burger -termiä kuulee toisinaan käytettävän, mutta loppujen lopuks ei tässä oo kyse mistään muusta ku sämpylästä minkä välissä on pihvi ja joitan oheiskrääsää.
Ubistrot sen sijaan kaarsi onneksi etäälle moisista sudenkuopista ja onnistui tarjoilemaan yksinkertaisen hyvän hampurilaisen mistä ei varsinaisesti puuttunut mitään saati ollut mitään liikaa. En just tähän hätään muista paljo se makso, 12-14 euroa varmaan, hintaansa nähden todellakin sen arvoinen. 

Valmis.


2 kommenttia:

  1. Kunnon lihanesteet jäi vielä laudallekin, jesh.

    VastaaPoista
  2. kyllä joo! oli kyllä maukas, se Cardinin purilainen pari postausta sitte oli tosin vielä parempi.

    VastaaPoista