sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Time Square re-visited

Joo voi vittu ois pitäny lukee ensin hampurilaiblogista ja miettiä sitte. Mentii yks päivä after work-bisselle viime viikolla Time Squareen Sliemassa. Tuuli ihan saatanasti sinä päivänä ja vettä sato - päätettiin syödä siellä hieman koska ei kiinnostanu yhtää lähtee ulos oottamaa bussia saati kävelemään himaan.

En muistanu minkälaisia hampurilaisia sieltä saa mutta äkkiäkös se muistu mieleen. Kalliita ja paskoja. Hintaa oli noin 7e ja kyllähä sillä hengissä pysyy mutta aika kuiva ja paska hampurilainen silti. Edelliskerralla se oli kyllä silti rutkasti parempi kokonaisuus kun tää - johtunee pekonista.


Paprikaa
Jos nyt jotain positiivista on löydettävä niin paprika hampurilaisen täytteenä oli jotain ihan raikasta ja uutta. Sen piti olla chiliä mutta Malta... Jalopenoja ja tuoretta chiliä. Joo o. Paprikaa se oli - jalopenoja löyty kaks siivua ja jollain helvetin ilveellä nuo ihmiset on saanu niistäki kaiken tulisuuden imettyä pois. 
Pihvi oli vähän kuivakka tällä kertaa - selkeesti liian paksu noin hienoks jauhetusta jauhelihasta tehdyksi. Ei myöskään mitään soosia kosteuttamassa kokonaisuutta. 

Mietin tota ylihintasta paskaa syödessä että perinteisen ketsuppi/majoneesi-satsauksen sijaan on olemassa paljon nerokkaampia tapoja lisätä sooshia hampurilaiseen. 
Tuonkin hampurilaisen olisi voinut pelastaa vaikka pikkelöimällä ne paprikat/chilit tai pyöräyttämällä niistä jonkin, ehkä tomaattipohjaisen kastikkeen. 
Vituttaa tollaset paskat tai keskinkertaset hampurilaiset sikäli lähinnä kun ite osais tehä homman niin helvetin paljon paremmin muuttamalla paria pientä asiaa. 
Lisäsin ite majoneesia ja ketsuppia tuonne väliin nii tuli vähän siedettävämpi. Laitoin poikkeuksellisesti myös sinappia - vaikka oonkin ite sitä mieltä että sinappi kuuluu vaan makkaraan ja hernekeittoon - ja se toi aika hauskan grillikioskimaisen kosketuksen.
Ei tarvi kyllä enää ikinä syödä hampurilaista Time Squaressa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti