sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Hola Amigos!

Käytii sata vuotta sitten Amigos -nimisessä ravintolassa hampurilaisella. Saara tais syödä jotain muuta tosin. Asuttii aiemmin aika lähellä kyseenomaista mestaa ja käytii syömässä siellä tosi hyvää pitszaa joskus nii kai sen perusteella ajeteltiin että hampurilaisetki voi olla iha ok.

Ei ollut väärä olettamus ollenkaan, perin pätevä purilainen oikeestaan. Tuo pulju koittaa olla jonkinlainen Tex Mex-paikka ilmeisesti missä se kyllä epäonnistuu surkeesti, mutta siitä huolimatta ruoka on paikotellen ihan hyvää.

En jaksanu laittaa kuvatekstejä koska en keksiny mitää hauskaa. Suolakurkut oli jätetty pois hampurilaisen sisältä ja lisätty sivuun salaatin virkaa toimittamaan. Ehkä ihan hyvä ratkaisu, joskaan itseäni samaiset kurkut eivät juuri olisi haitanneet hampurilaisen täytteenäkään.
Ihan tasapainoinen esitys jalopenoineen päivineen - salaatti hampurilaisen pohjalla alimman sämpylän ja pihvin välissä ei ehkä ole esteettisin asia maailmassa mutta aika vitun käytännöllinen se on.
Pihvi Amigosin hampurilaisessa oli vahvaa ylempää keskikastia. Ei se ihan paras mutta ei missään nimessä paskinkaan mahdollinen, vähän kuumemmalla lämmöllä pintaan olisi saanut kaivattua luonnetta pitäen sisuksen silti mehevänä.

Vähän tuoreempi kokemus Amigosin purilaisesti on parin viikon takaa. Aamulla kuulin kauneimmat kolme sanaa darraiselta Saaralta joka vielä loju sängyssä. "Tekee mieli hampurilaista." <3 Mitäpä ei mies tekisi hampurilaisen eteen. Tai siis että sen eteen että vaimo saa hampurilaisensa.
Tilasin Amigosista nohevana miehenä pari kappaletta ja pitszan vielä jälkiruoaksi mutta siitä ei oo juuri kuvia tai vaikka ois nii en laittais tänne. Tää on vieläki hampurilaisblogi saatana eikä mikää pitszakebabblogi.

Tässä kuvasarja noista tuotoksista:Koska kanahampurilaisia ei tässä blogissa juuri ole esiintynyt, nyt on aika. Ihan paska kanahampurilainen: leivitetty, varmaan jostain pakasteesta valmistettu pihvi ja kokonaisuudessaan tosi kuiva ilmestys koko vitun hampurilainen. Ei missään nimessä hintansa, noin 7 euroa, arvoinen. Toinen hampurilainen sen sijaan oli ihan muhea ja maukas mutta silti parempi paikan päällä syötynä. Jotenkin Amigos menettää sen viimeisenkin hohtonsa takeway-ruokana. On sitä ny paskempiaki hampurilaisia nähty mutta aika keskinkertanen kokemus.

1 kommentti: