lauantai 28. helmikuuta 2015

Tyhjänpäiväisiä hampurilaisia

Jokaisen hampurilaisbloggaajan elämässä tulee vastaan hetkiä, kun se hampurilainen nyt on vaan niin yksinkertasen perseestä että vielä viikkoja, kuukausia, vuosiakin syömisen jälkeen miettii että miks vitussa. Miksi tein sen?

Yleisin vastaus varmaan on nälkä, joskus yhteisön paine, joskus mitään näennäistä syytä ei välttämättä ole. Tehty mikä tehty.

Pääasiallisesti sillä ei oo ees mitään väliä miksi se on syöty. Vaan kyse on siitä että hampurilainen on paska. Ja paska hampurilainen jos joku harmittaa.
Tässä on arkistojen kätköistä kokoelma paskoja hampurilaisia.

Dixie`s:

Kasa ruokaa

Hyvä lautanen sotkettu ihan turhaan
No mikä siitä nyt niin huonon teki? Näyttää darrasen ihmisen unelmakasalta juustoa, pekonia ja lihaa. Lisäksi löytyy jokaisen krapulaisen kaipaama tuoretta salaattia, minkä nyt voi vaan sivuuttaa ja syödä sen olennaisen.

Tuo hampurilainen ei maistunut miltään. Sanonta "maistuu pahvilta" ei pitäis paikkaansa ton hampurilaisen kohdalla - pahvillakin on nimittäin ominainen, tarttuva makunsa. 

Mainittakoon silti että Dixie`s on ihan hauska rantakuppila jos sinne menee vaa bisselle ja hengailemaan.

Random-kebabila jossain Sliemassa:

Joo o vittu
Käytii yks perjantai vanhoilla kotikulmillamme Simon`s Pubissa (paras pub Maltalla) ja sitte kotimatkalla jossain kebab-kioskilla koska oli nälkä. 

Hampurilainen oli just sitä miltä se näyttää. Kuiva paska minkä nyt kännissä syö, jos syö. Toisin kuin Dixie`sin hampurilainen, tämä sisälsi makua. Tuo maistui siltä, miltä keskiverto kebabila haisee. 

Mäkkäri:

Piip Piip
No joo. Välillä sitä lipsahtaa. Käveltii kerran pihviravintolaan St. Julians`siin (Buffalo Bill`s Steak House - tuleeko muille nimestä ensimmäisenä mieleen Uhrilampaat?) 

Matkalla yllätti hiuko, joten... Haettii euron juustot. Ihan paskaa, mutta senhän teistä jo kaikki tietääkin vaikkei yksityiskohtiin mentäisikään. 

Leikkihampurilainen:

Mitä vittua nyt taas 
Mitä paskaa on: "älä leiki ruoalla" ja "älä syö muovia" ja sitte oikeankin ruoan kohdalla usein kuultava "miten vitussa sä voit syödä tota paskaa?!" 

Kun kuitenkin tehdään hampurilais-leluja. Kaikki saatana tässä koko paketissa sanoo: leiki ruoalla, syö muovia -  vihdoin ja viimein joku tulee ja antaa käteen ehdan hampurilaisen ja sitte alkaa se jeesustelu: MIKS SÄ SYÖT TOTA PASKAA. 

Minun lapseni tosin eivät muita leluja tule tuon lisäksi saamaan, paitsi ehkä pokasahan ja Leathermanin jos ovat kiltisti.

Vastaus kuuluu: hampurilaiset on nerokas ja herkullinen ruoka, välillä tulee ohilyöntejä mutta kyllä se on sen vaivan ja tuskan arvoista sitten lopulta. 

1 kommentti:

  1. Muut kyllä näyttääkin paskoilta, mut jännä sinänsä, että toi Dixiesin tosiaan näyttää oikein syömäkelvolliselta. Eikö sitä saanu ees ite pöytämausteilla korjattua?

    VastaaPoista