Joku sunnuntai tässä päädyttiin rantaravintolaan kun kesäkelit alko ja pystyy olemaan ilman takkia jo terdellä.
Voin kertoa että oli aika hyvä hampurilainen, suosittelen varauksetta kaikille hampurilaisten ystäville ja vielä enemmän kaikille muille että kelkka kääntyisi.
Fortizzan hampurilainen lähentelee jo vähän sellasta hienostopurilaista, sipulirenkaat oli ainoa asia mikä toi vähän sellasta rekkakuskimaisuutta ateriaan. Gozon juustoa ja lähes täydellisesti paistettu pihvi perinteistä höttösämpylää tiiviimmässä ja selkeesti huolella harkitussa sämpyläpaketissa, aina hyvä. Rucola nyt on vähän so 2009 mutta tiivisti makua hyvin. Tässä vielä lähikuva.
Viehko seuralaiseni söi tällä kertaa jotain ihmisten ruokaa joten vertailukuvaa toisesta hampurilaisesta ei oo, sori.
Sen sijaan tässä lautaseni aterian jälkeen:
Voin kertoa että oli aika hyvä hampurilainen, suosittelen varauksetta kaikille hampurilaisten ystäville ja vielä enemmän kaikille muille että kelkka kääntyisi.
MMMMM |
Viehko seuralaiseni söi tällä kertaa jotain ihmisten ruokaa joten vertailukuvaa toisesta hampurilaisesta ei oo, sori.
Sen sijaan tässä lautaseni aterian jälkeen:
Rucolasta en burgerissa diggaa, vielä oudompi se on sibalirenkaitten kanssa. Täältä vieno rekkamiehen hymy ja hyväksyntä noille sipuleille, hyvät sellaiset kruunaa purilaisen kuin purilaisen!
VastaaPoistaMun mielestä rucola oli oikeestaan tosi hyvä, ainaki tässä burgerissa. Vähän luonnetta iänikusen jäävuorisalaatin sijaan.
VastaaPoistaMun mielestä rucola oli oikeestaan tosi hyvä, ainaki tässä burgerissa. Vähän luonnetta iänikusen jäävuorisalaatin sijaan.
VastaaPoista