sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Pimp my burger!


Mums mums

Meille tuli kotiin joku tarjouskuponkilehti postissa ja siinä oli mainos Pimp My Burger-nimiseltä hampurilaispaikalta. Pakko mennä kokeilemaan kun alennuskuponkikin on! Kuponki tosin unohdettii himaan.
Otettiin bussi Marsaskalaan ja lähdettiin ihmettelemään.

Kiinnihän se tietysti oli kun paikalle saavuttiin mutta listaa pääsi ihmettelemään.

Kiinni on

Lista
 Heiluttiin iltapäivä ja alkuilta pitkin kylää kunnes se vihdoin aukes.

Saara kattoo mitä jännää sieltä löytyy
Pitää varmaan alkaa tekemää aina jotain muistiinpanoja kun syö hampurilaisen sen varalta että tätä blogia kirjottaa sata vuotta sen jälkeen niin vois joskus kertoa vähän enemmän noista hampurilaisista. Pimp My Burgerin, tuttavallisemmin Pimppiksen, hampurilaiset oli kyllä ihan hyviä, sen muistan. Koko mestan pointti on melko kattava lista hampurilaisia, mihin voi lisätä tai mistä voi poistaa täytteitä ja ominaisuuksia mieltymystensä mukaan. Level uppaamista ei ole siis rajoitettu mitenkään oikeestaan. Muuten koko paikka oli vähän samanhenkinen semi-pikaruokala kun aiemmin mainittu NY Best, hinnat aika maltisillisia ja meininki iha hyvä (ei ollu ketään muuta paikalla kun me enää syömishetkellä, sitä ennen jotai urpoja kattomassa telkkaria).


Tässä se on!

Puoliksi syöty 

Pihvi oli muhkea mutta ei liian kuiva vaikka olikin täysin läpipaistettu. Hivenen hankala käsin syötäväksi koosta johtuen. Lisukeperunat tarjoiltiin tyylikkäästi mukista kuten kuvasta näkyy. Sipulirenkaat oli vähän ylimääräsiä kokonaisuuden kannalta - ilmeisesti se on tajuttu myös keittiön puolesta ja jätetty ne survomatta väkisin hampurilaisen täytteeksi. Jalopenot sopi hampurilaiseen siinä missä ne aina sopii eli helvetin hyvin.

Ei siitä paljoo jääny
Täysin suosittelemisen arvonen paikka kyllä. Lisää näitä pastizzerioitten tilalle kiitos.

1 kommentti:

  1. Tossa on nyt tullu moka, koska lihan pitäs olla siellä mukissa.

    VastaaPoista