sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Keskinkertaista ja huonompaa

Sattuipa tuossa taannoin öö en muista tarkalleen milloin, mutta lauantaina einiinkauan sitten että lähdettiin ilman päämäärää himasta ja törmättiin tuttuihin heti melkein ekan kulman takana. Päädyttiin eräänlaiselle seikkailuretkelle.

Matkalta
No niin se siitä, retkestä lisää asiaan omistautuneemmasta blogista, ei täällä mitään vitun maisemaa katella vaan syödään hampurilaisia ja kerrotaan siitä.

Retken päätepisteessä odotti ravinto minkä nimeä en muista jossain kylässä minkä nimeä en enää muista. Mgarr ehkä tai joku sinne päin. Joo Mgarr se oli googlasin just. Ihan kivan näkönen ravintola se oli, seurueen ruokavalinnoiksi päätyi olennaisen ohella mm. hevosta ja viiriäistä. Messissä mukana ollut Teemu (eri Teemu kuin aiemmassa TexMex-postauksesssa, toim.huom.) päätyi myös valinnassaan hampurilaiseen joka on tässä: 

Tadaa! 
Se oli vähän muhkeemman mallinen kahella pihvillä varustettu hampurilainen, verrattuna meitsin karvalakkimalliin:

Tättädädää! 
Itse tilasin BBQ-hampurilaisen ja vähän yllättäen bbq-sooshi tarjoiltiin tollasessa erillisessä kipossa. Itse hampurilaista ei oltu kastettu minkäänlaiseen sooshiin vaan sisältä löytyi juustoa ja pekonia, mikä oli perimaltalaiseen tapaan melkosen paskaa. Kollektiivinen mielipide kyseisen ravintolan hampurilaisista oli se, että vahvasti keskinkertaista on. Kouluarvosanoilla 7-. Ei pahaa, mutta ei kyllä tulisi tilattua toistamiseen - riski onneksi on aika pieni koska tuskinpa samaan kylään enää tulee muutenkaan päädyttyä. Jos itse päädytte, suosittelisin Ilarin syömää viiriäistä mikä näytti vitun hyvältä. Kyseinen ravintola on helppo löytää koska se on ilmeisesti koko mestan ainoo ravintola tai ainakin melkein, heti kirkon vieressä.

Kun tässä nyt on matkailua sivuttu ja puhutaan ei niin priima-purilaisista, laitan samaan kasaan viikon takaisen Gozon-retken hampurilaisannin. 
Koska en ole itse koskaan hampurilaisblogin aikana syönyt, saati blogannut siitä, oli aika kanahampurilaisen. 

Näyttääkö ankeelta?

Sämpylä vähän kärähtänyt

Hampurilaisblogi in the making
Siis voi vittu mitä paskaa. Sämpylä vähän päässyt kärähtämään ja samalla kuivumaan, koko hampurilaisessa oli noin teelusikallinen majoonesia ja vähän kuivakka paneroitu kanapihvi eikä muuta. Just niitä hampurilaisia mitä ei ois pitäny koskaan tehdä, saati syödä. Onneks oli tarpeeks paljon nälkä nii ei menny ihan hukkaan koko ateria vaikka varmaan ois ollu parempi silti kaikille tilata jotain muuta. Oheissalaatti ja ranskalaiset (vaikka vieläkin aika tylsä lisä) oli onneks ihan ok ja palvelu oli hyvää! Muuta hyvää ei tältä kierrokselta löytynyt. Ravintola oli jossain kohtaa Marsalfornia, nimi ei taas tuu mieleen. Joku Cafe se oli. Tilatkaa jotain muuta ku hampurilaisia jos meette. 

1 kommentti:

  1. No on kyllä aika kämäsen näköstä settiä. Täällä taas kaikki burgerit yleensä ui kastikkeissa (paitsi Sohon). Söin siellä ekaa kertaa yli kymmeneen vuoteen just ja oli kans vähän siinä seiskan pintaan arvosana. No can do, ei tarvi heti mennä uusiks.

    VastaaPoista