torstai 11. syyskuuta 2014

Fortizza revisited

Kuten aiemmin mainittu tässä blogissa, Fortizzassa oli hyvä burgeri joten mentiin muutaman kuukauden tauon jälkeen sinne uudestaan.
Pettymysten pettymys.

Tässä Fortizzan chiliburger:


Tässä burger, missä chili? 
Maltalaiset nyt kaiken kaikkiaan ainakin oman kokemuksen perusteella on aivan täysin kyvyttömiä käyttämään chiliä ruoanlaitossaan, joten tapana on mitä tahansa ruokaa tilatessa (jos siinä pitäis olla chiliä) pyytää lisächiliä kylkeen. Useimmiten saa onneks sellasta kuivattua, ihan ok-tulista ja maultaankin kelpo chiliä, kuten vaikkapa lentokentän pizzeriassa mutta tää. 
Lisächili kipossa ei onnistunut mutta tarjoilija kertoi välittävänsä tiedon keittiöön ja että chiliä, ilmeisesti sooshin muodossa, tulee ekstramäärä sitten kyllä joo vittu varmaan joo. 
MITÄÄN ees etäisesti chiliin viittaavaa ei löytynyt koko purilaisesta, missä ei nyt muutenkaan ollut mitään varsinaista luonnetta. Ihan ookoo apetta jollekkin viisvuotiaalle juustohampurilaisten ystävälle mutta jos chiliä luvataan niin kyllä sitä pitäis myös olla. Ekstrachilistä kuitenkin muistettiin laskuttaa 1,5 euroa. Jösses mitä paskaa. 
Hampurilainen sinänsä oli ihan ok, tylsä perus juustoversio, lisukesalaatti näyttää aika tylsältä kuvassa mutta oli ihan ok tuoreudessaan ja raikkaudessaan. Harmittaa vaan että listalta valikoitunut hampurilainen ei ollut yhtään se mitä piti. 
Saa nähdä tuleeko kolmatta kertaa Fortizzassa, mutta varmaan joskus joo. Jos kolmas kerta on perseestä nii sitte ei kyllä enää ikinä ihan vaan periaatteesta. 
Tässä loppuun vielä toinen kuva anti-chili-hampurilaisesta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti