tiistai 10. kesäkuuta 2014

TexMexin hampurilainen

Meillä on tossa melko lähellä ravintola, jonka nimi on TexMex. Ei oo vielä selvinny minkä vitun takia sen nimi on se, kun kyseinen ravintola ei oikeastaan mitään texmex-henkistä tarjoile. Jossain ruoassa on jotain tortilloja, vissiin.
Menemättä siihen sen tarkemmin, hampurilaisia sieltä saa!
Oltii ennen firman bileitä edellispäivänä isolla köörillä edustamassa, piti kai käydä vaan kaljalla tai jotain mut ihan vitun hampurilaisiks se sittte meni.

Katsokaa vaikka:

Hörhör
Vaan se hampurilainen? Yksi parhaita Maltalla koskaan. Hieman sinapilla ja ketsupilla kosteutettu buni sopivan paahdetulla pihvillä, missä pinta oli rapea mutta pihvi muutoin ei yhtään kuiva. Sämpylätkään ei ollu niitä tavanomaisia höttöpaskoja vaan hieman kiinteämpi, itse asiassa jotain rakennetta omaava. Mahtoiko olla joku täysjyväsämpylä, se jää selvitettäväksi. 

Yes
Mitä on hampurilaisblogi ilmnan vierailevia tähtiä? NO EI VITTU MITÄÄN! 
Tällä kertaa työtoverini Teemu saa kunnian:

Teemun purilainen
Teemu tilasi itse asiassa jonku chilicheesesuper-Jack-MacFager-ultimate-Jalopeno-hampurilaisen mutta sai tuollasen tavan rötväkkeen sen tilalta. Tässä analyysi:

Rusinat "dippikastikkeessa" ei miellyttänyt kuliranistista silmääni
Pakko laskea aikasemmin Texmexissä annettu 7,5 arvosana numeroon 7. Extra puolikas oli ruokaähkyn aiheuttaman euforian harhaluulo
Nyt ruoansulatus-laskujen jälkeen pystyin antaa todellisen arvosanan..


Selvä! Ole rehellinen hampulaiselle, ole rehti elämälle. Mä antaisin helposti 8+ mutta ei se maailma aina kohtele reilusti muutenkaan. NEEEEEEEEEEEEEEXT! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti