sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Hampurilainen!

Sir yes sir, uuden purilaisen aika!
Tällä kertaa vuorossa kotoisa lähikuppilamme Black Gold. Mmmmm. Mustaa kultaa. Musta kulta, kusta multa. No niin, hampurilaiseen!

Mmmmm
Muutoin ruokatarjonnaltaan ja ruoan tasoltaan aika vaatimaton BG tuotti mieluisan yllätyksen vitun hyvällä hampurilaisella! Oltii istumassa päiväkaljalla tms ja iski vähän nälkä kotimatkalla, kyllä kannatti pysähtyä. Seinässä oli erillinen hampurilaislista, kyseisessä versiossa piti olla mukana jotain makkaraa mikä osottautui kylläkin tollasiks tosi rumiksi jauhelihapötköiksi mutta ne oli ihan hyviä nekin. Sopivassa balanssissa oli makuharmonia huolimatta aika monesta lisätäytteestä, sipuli toi hyvää happamuutta kokonaisuuteen. Ainoa asia mistä nyt taas pitää nillittää on melko mitäänsanomattomat lisukeranskalaiset minkä kohdalla "Lisää maku purkista"-taktiikka oli ainoa järkevä toimintakeino mutta ihan sama hampurilaisia täällä syödään!
Bonus myös purilaisen nimestä, vakuutti vannoutuneen Raatelevat puhvelit-fanin välittömästi.
Lehmipoika

Ainii Saaraki söi hampurilaisen se on tässä: 

MMMMMM
Se oli kans kuulemma ihan hyvä. Siinä oli nakkeja. 

1 kommentti:

  1. Vihdoin! Täällä on näitä postauksia odotettu vesi kielellä, kusi mielellä. Mites sitten toi Reverse Cowboy, ei vissiin tullu ylös?

    VastaaPoista