tiistai 22. huhtikuuta 2014

Lähihampurilainen

Seuraava hampurilainen on himasta noin 10 minuutin kävelymatkan päästä L`aroma-nimisestä puljusta. Syötiin siellä joskus kalaa mikä oli aika hyvää joten oletettavasti hampurilaisetkin on. Katsotaanpa miten kävi:

Tässä se nyt on
No ei ollut yhtä hyvää mikä ei kyllä varsinaisena yllätyksenä tullut. Tarjolla oli ihan vaan hampurilainen, sekä kuvassa ollut talon hampurilainen, erotuksena näillä kahdella oli se että jälkimmäisessä oli juustoa, pekonia ja sipulirenkaita. Sipulirenkaat tosin unohtuivat keittiössä itse hampurilaisen välistä ja toimitettiin lautasella (ei mahtunut kuvaan) sitten myöhemmin. Vähän oli taas kuivahko purilainen, päällimmäinen puolisko sämpylästä oli vähän kärähtänyt ja majoneesia (mikä jostain syystä oli laitettu päällimmäisen sämpyläpuoliskon sisäpintaan) oli aika vähän. Itse pihvi sen sijaan oli todella hyvä ja vaikutti melko tuoreelta. Koska tässä on tarkoitus kertoa hampurilaisista, en puutu siihen pettymykseen kun ketsuppi tuli muutamassa säälittävässä pussissa eikä pullossa. 
Mulla on tänään vapaapäivä niin ajattelin aikani kuluksi kehitellä sellasta arviointiasteikkoa tylsähköjen kouluarvosanojen ja 1-5/5 bullshitin sijaan, luulen että siitä tulee useampi osainen kokonaisuus, minkä pyrin saamaan valmiiksi seuraavaan postaukseen eli noin puolessa tunnissa varmaan. Arvioitavia osia ovat ainakin: käsin syötävä - vaatii haarukan ja veitsen, asteikko 1-3 mikä menee näin: 1) parempi syödä käsin, 2) kumpi vaan käy, mikä nyt on fiilis ja 3) pakko käyttää ruokailuvälineitä. Edellä mainittu hampurilainen oli kiikun kaakun 2-3 välissä mutta päädyin silti kolmoseen heikoista leukanivelistä ja pihvin paksuudesta johtuen. 
Palataan asteikkoon seuraavalla kerralla! 

3 kommenttia:

 1. Hyvältä silti näyttää! Millaisella numerolla arvioisit The Hoffin hampurilaisensyönnin?

  VastaaPoista
 2. :D olin jo unohtanu koko pätkän. Jos ei muuta, niin kai se ainaki todistaa että kaiken voi syödä tai ainakin työntää päin naamaa käsin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kyllä. Ääntä kohti on hampurilaissyöjän motto!

   Poista